Ďábel v těle

51%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Scénář k Devil Inside spojuje snad všechna klišé týkající se filmů o vymítání ďábla (což by ještě vůbec nevadilo), ale spojuje je natolik neohrabaně, strojeně a hlavně nudně, že sám sobě podkopává nohy a dělá z příběhu jen slepenec scén bez větší gradace a s neexistující pointou. Naštěstí použitý dokumentární styl natáčení byl trefou do černého, amatérská kamera a potemnělá, odporně vybledlá výprava dokáže navodit při hororových scénách atmosféru, jakou si každý v souvislosti s ďáblem představí, a obraz není zbytečně roztřesený, takže divák má možnost se celkem dobře orientovat. Bohužel téma vymítaní je už od dob Exorcisty takřka vyčerpané a chtělo by to přijít s něčím opravdu mimořádným, aby kvalita mohla zastínit kvantitu. A to se tady skutečně nepovedlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Opravdu se nic zvláštního nedělo a to jsem čekal na něco překvapivého až do konce. Myslím si že do odpadu to má ale daleko i když jsem rozhodně viděl už lepší film tohoto ražení.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Kupodivu to nebylo tak hrozné, jak ze začátku naznačovalo zdejší nízké hodnocení. Celkem slušný film o vymítání s pár lekacíma scénkama s "moderní" roztřesenou kamerou.
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Filmy s vymítáním jsou pro mě dosti zajímavé a pokud jsou inspirovaný skutečnou událostí jsou o to lepší. Bezvadný film na zamyšlení o tom zda věřit či se nechat přesvědčit. Tento film se povedl mnohem více jak Last exorcism který mě zklamal svým pohádkovým koncem tento film splnil všechna má očekávání.
Peter12
Peter12
810 bodů
4
V pondelok ho pozriem a utorok už ani neviem o čom bol,asi tak v skratke.Takýchto podobných a oveľa lepších filmov je veľa,a tento nieje žiadnym prekvapením.Stále tam len rozprávajú o ničom a aj scénky ktoré mohli tomuto filmu pomoct k lepším hodnoteniam,tak nemali gule.Aj tie vyháňania boli nezáživne.No a herci tiež toho umenia moc nepobrali.Jedine čo bolo pozitívne,že sa netriasla kamera a bolo to dobre natočene.A ten koniec totálne posrali.