Spy Kids 4D: Stroj času

33%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Ono jakoby toho prostě už tak nebylo dost,tak se Rodriguez rozhodl poctít diváky ještě jedním filmem ze série Spy Kids. To,že šla kvalita čtvrtého dílu je doufám jasné všem. Tedy nevím zda se dá ještě bavit o nějaké kvalitě. Film určený už opravdu jen pro ty nejmenší,čemuž odpovídá i většina rádoby vtipných situací.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tohle se asi moc nepovedlo. Strašně moc mi vadily čísla co se objevovala kvůli 4D efektu a působily jen rušivě. Myslím si že 4D efekt je zbytečný a vtíravý. Samotný film je strašně moc pod hranicí divoké akce a působí lacině i přes efektní stránku. Rodriguez je větší frajer a měl by se spíše držet akčního žánru.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Rodriguezové hovadiny sa nedajú tak úplne brať vážne. Ak viete, čo máte od toho čakať, potom neexistuje lepší spôsob ako si tieto typy filmov pozrieť na nejakej riadnej ožraleckej párty s konfetami prskavkami a pravdepodobne aj s trochou kokešu. I tak si, ale myslím, že je to celkom bizarná prdel. Ak by som to, ale mal hodnotiť objektívne, tak by tento film mohol byť aspoň priemerný v období tak pred dvadsiatimi rokmi. Bohužiaľ ten film vyšiel len pred deviatimi rokmi a tak sa dá brať za zhliadnuteľný len v prípade silnej nostalgie.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
3
Původní Spy Kids trilogii považuju za snesitelnou (včetně trojky, kde mě bavil 4Sly), čtyřka se ale bohužel staví po bok nesnesitelného Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. Je to mířené čistě na malé děti a to ještě způsobem, že se tu pořád prdí, krká, blinká a házejí se plné plínky do tváří nepřátelských agentů. Uf. Nebýt slušného vizuálu, mohlo by to působit fyzickou bolest…
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
To že to je braková záležitost o tom žádná, ale stejnak tyhle odpolední oddechovky cenim jak malý díte...
Edward
Edward
2 481 bodů
0
0/10
lenka234567
lenka234567
250 bodů
9
No podle mě je tento díl nejpovedenější i když nenavazuje na ty první a původní a obsazení je skvělé a měl by se natočit další díl v němž by měli také hrát Carmen a Juni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ten fialovej
Ten fialovej
202 bodů
1
Naprostá katastrofa, má příšernou zápletku a ještě horší provedení jméno hlavního záporáka působí spíše jako reklama na produkt stejného názvu. Naprosto nedoporučuji, pes který mluví? nebo bez mrknutí oka zmasakruje celou armádu po zapnutí bojového režimu.
  • nic
  • efekty
  • zápletka
  • jméno záporáka
  • mluvící pes