Mortal Kombat: Legacy

72%
Mortal Kombat: Legacy
Mortal Kombat: Legacy
Webseriál - Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.




Matli
Matli
8 300 bodů
8
Tak po dokoukání druhé řady (v kuse) můžu bez problémů říct, že diváckej svět je absolutně připravenej na MK (2015). Parádní úvod do děje, do historie základních postav a pod. Vypadá to sice na třetí řadu, ale radši bych se víc věnoval filmu než webizodám. Fatality od Kitany a Scorpiona jsou hodně dobrý. 86% PS: potěšilo, že herec co hraje Shang Tsunga v originálním filmu z 95ho hraje Shang Tsunga i zde
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
První sezóna byla úžasná. Hráli tam skvělý herci, který měli vymyšlenou fakt dobrou choreografii a kostýmy byli taky luxusní, bohužel druhá série je pravej opak série první. Choreografie je totálně debilní, díly jsou nudný a postavy nechutně oblečený. Kostýmy jsou vážně strašný, druhou sérii musí dělat nějakej kretén, a jestli to dělá pořád Kevin, tak mu asi totálně jeblo, protože tohle fakt ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Mortal Kombat: Legacy (více)
  • Kanada Mortal Kombat: Legacy
  • Kanada Mortal Kombat
  • Kanada Mortal Kombat: Nasleđe
  • Kanada Смертельная битва: Наследие
Země původu:
Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění