Dům na špatné adrese

61%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 898 bodů
7.5
Není to vůbec špatný film. Nehledejte hlubokou myšlenku, efekty, či silné emoce. Je to prostě příběh psychopolicajta, který si zasedne na souseda proto, že má manželku črnošku a dělá mu ze života opravdu peklo s velým P. Film je svým ražením spíše béčkový, ale bůh ví proč se mi to prostě líbilo, takže 75%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Rutinní žánrovka, která nebýt toho obsazení, by skončila v naprostém zapomnění a mohli by ji promítat s ostatníma direct to dvd snímky po půlnoci na Nově. Takhle to ale díky tomu Jacksonovi je přece jen něco trošku víc...5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Film neoplývá nějakým zásadnějším filmařským řemeslem, ale má velice chytře vystavěný scénář, který sice nedokáže příliš pečlivě dávkovat napětí, nicméně dovede trefně pokládat znepokojivé otázky. Ve filmu tak zazní několik velmi zajímavých úvah. Snímek vlastně nemá polarizované hrdiny. Přestože je zápornou postavou Samuel L. Jackson, ve světle okolností je to jen konzervativní zastánce starých pořádků. Pokud máte podobné filmy rádi, tak si tento snímek rozhodně nenechejte ujít, přestože mám značné výhrady zejména k režii a příliš pozvolnému střihu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Docela zábavnej thriller, ale spíše tak do TV na pozdní hodiny, schéma děje už jsem viděl několikrát, takže nic nového, ani originálního, jediné co z tohohle filmu dělá něco více jsou herci, především Samuel L. Jackson, kterej stále svým vzhledem umí vyděsit, sousedskej manželskej pár byl sympatický, ale to je tak vše, je sice pravda, že jsem se ty necelé 2 hodiny nenudil, ale žádnej zázrak to není.