Velcí bratři

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Super komedie,kterou ocení všichni co mají rádi ostřejší komedie a také Larp o kterém je hlavě finále filmu. William Scott a Rudd jsou skvělí a jde na nich vidět,že si natáčení užívali. Jejich nadšení se promítlo do celého filmu a ten díky tomu působí svěžím a zábavným dojmem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jseš bílej, tak seš Ben Affleck. Neskutečná porce hlášek od každé postavy a závěrečná bitva z Velkých bratrů dělají jednu z nejzajímavějších komedií posledních let. 8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Komedie o dvou nevyzrálích třicátnících, kteří se živí podřadnou prací a po průšvihu se musí v rámci nucených prací starat o dvojici problémových mladíků. Tahle komedie je místy hodně povedená a jako celek funguje velmi slušně i přes velké množství vulgarismů. Herci jsou výborní a v rámci žánru ok, romantická linie funguje taky slušně.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
neskutocna kanonada extremne vtipnych (a extremne vulgarnych) hlasok. miestami to trocha straca tempo, ale sympataci paul a seann (pre oboch mam slabost) to vzdy vytiahnu... "fuck you, miss daisy!"
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Solidní komedie s neokoukaným nápadem a zábavou po celou dobu. Velkým plusem je obsazení, především se zde ukázal Paul Rudd, kterého poslední dobou registruji v podobných komediích a musím říct, že se mi jeví nejvíce sympaticky z dnešních novodobých komiků (nepočítám Jima Carreyho, to je král). Sean William Scott mu zdatně sekunduje, opět zde hraje takového Stiflera, vedlejší role taktéž skvěle obsazené. Skvěle pasující hudba, občas zazní i chytlavá hláška a závěrečná bitva, která je naprosto famózní a nutila mě k opakování. Skvěle jsem se bavil po celou délku této komedie.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
6/10. Sympatické obsazení v kulisách larpu - zaděláno na slušnou zábavu. Bavilo!