Psycho IV: Začátek (TV film)

46%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Čtvrtý díl má nejnižší hodnocení, ale já bych ho nezavrhoval. Má to pramálo společného s geniálním Psychem Alfreda Hitchcoka, které bylo po celou dobu zakryto tajemstvím, tady jsou karty od první minuty odkryté. Zůstala lokace, zůstal hlavní psychohrdina a než se kruh uzavře, paradoxně se otevře a nechá fanouškům Psycha nahlédnout do zrodu narušené Normanovi duše. Celkem se mi to líbilo.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Nejhorší to nebylo, ale žádné psycho jsem tam neviděl, s porovnáním s jedničkou a dvojkou. Přítomnost Perkinse je sice fajn, ale už se tolik nesnažil. A ty krve taky moc nebylo. 34%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
2
"Jsem volný." Norman zavolá do rádia, kde vypráví svůj příběh od narození. je to celkem únavné místy i dost úchylný. Zachraňuje to pouze šukézní Olivia Hussey, která ztvárnila mamku Normane Batese. - 20%.
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Film ukazuje zmateného Batese, který volá do rádia, protože chce zabít svojí ženu a tváří se, že neví jak na to. :) Mezitím jsou tu návraty do minulosti, které jsou sice zajímavé, ale kazí to herec, který hraje Normana v pubertě, protože na mě působil spíš jak mazánek bohatých rodičů, kterej si žehlí vlasy, než jako šílenej psychopat. No a nakonec se ještě z Normana stane milující otec a vzorný manžel. Ach jo!... Takže z legendárního hororu se postupně stává romantika! Dlouho jsem se rozhodoval jestli dát tři nebo dvě hvězdy, ale prostě už to není Psycho jaké bývalo předtím!