Těžko ho zabít

63%
Těžko ho zabít

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Těžko ho zabít.. vlastně i motto provázející celou hereckou kariéru Stevena Seagala. Nejsme jeho fanouškem a filmy s ním jsou jako přes kopírák a všechny béčkové. Tento film mám v TOP 3 se Stevenem v hlavní roli. Když vstává z komatu, tak je lepší vypnout mozek, protože tohle nevymyslíš, ale jinak je to kvalitní akční béčko.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Po Nicovi pokus vstoupit po druhé do téže řeky, politická korupce a Seagal v roli, která mu je šitá na míru. Oproti Nicovi je to větší krok k divákovi a pop cornu, ale začíná to obsahovat nepříjemné komické momenty, které nejsou podle mě myšleny schválně. Na druhou stranu některé hlášky jsou opravdu dobré a na akční béčko je to vlastně lehký nadprůměr.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Akce v tomto filmu jsou důstojné i přes to že jde stále o to samé jako v Seagalových ostatních filmech. Na druhou stranu oproti jeho novějších filmech je tento úžasný.

Dodatečné informace

Původní název:
Hard to Kill (více)
  • USA Těžko ho zabít
  • USA Hard to Kill
  • USA Ťažko ho zabiť
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
47,41 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění