Queen v Budapešti

88%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Vynikající koncert,který patří mezi mé nejoblíbenější vůbec. Skupina je na vrcholu svých sil a je to na ní znát. Sypou z rukávu jeden hit za druhým a fanoušci jim to náležitě oplácí potleskem. Setlist: "One Vision" (Queen) "Tie Your Mother Down" (Brian May) "In the Lap of the Gods... Revisited" (Freddie Mercury) "Seven Seas of Rhye" (Mercury) "Tear It Up" (May) "A Kind of Magic" (Roger Taylor) "Under Pressure" (Queen, David Bowie) "Who Wants to Live Forever" (May) "I Want to Break Free" (John Deacon) "Guitar Solo" (May) "Now I'm Here" (May) "Love of My Life" (Mercury) "Tavaszi szél vizet áraszt" (Traditional) "Is This the World We Created?" (Mercury, May) "Tutti Frutti" (Little Richard) "Bohemian Rhapsody" (Mercury) "Hammer to Fall" (May) "Crazy Little Thing Called Love" (Mercury) "Radio Ga Ga" (Taylor) "We Will Rock You" (May) "Friends Will Be Friends" (Mercury, Deacon) "We Are the Champions" (Mercury)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Queen ve vrcholné formě, poprvé a naposledy ve východním bloku. Jde vůbec tahle kombinace ohodnotit jinak?
miza
miza
2 336 bodů
8.5
Dokument o vystoupení Queen v mece socialistické rockové hudby,což byla pro nás Budapešť.A bylo to kosek apokáždé to stálo za to.
Frederick11
Frederick11
15 bodů
10
Měla jsem to obrovské štěstí v Budapešti být. Byl to nezapomenutelný zážitek a jsem šťastná, že jsem tenhle koncert mohla vidět na vlastní oči, vidět všechny čtyři kluky v plné kráse, vidět Freddieho. Žiju z toho dodnes a nikdy na tu atmosféru nezapomenu, bylo to ohromující.