Planeta Krull

63%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
8
Milášek... viděl jsem to dvakrát jako dítě, pak už ne, ale bylo to kouzelné. ---------------- Tak. Měl jsem z toho trochu obavy, koukat se na tenhle filmík po tolika letech. Nicméně musím přiznat, že to vůbec nebylo špatné. Možná je to z dnešního hlediska poněkud zdlouhavější a zvláště po trikové stránce s dnešními fantasy srovnávat nejde, ale i tak je to krásný film, který si současné hodnocení (75%, 4.6.2007) rozhodně zaslouží. A komu se nelíbí laserové zbraně Zabijáků a jejich elektronická brnění, ten ať si raději pokecá s Lukínem Skywalkerem a ten mu už ukáže, zač je toho lightsaber.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5.5
Vcelku dobrý filmík, kombinující sci-fi a fantasy. Ve své době to asi nemuselo být špatné, ale dnes už se na to lze dívat spíš jen z nostalgie.
Innuendo
Innuendo
908 bodů
8
Pohádkový příběh, který jsem viděl, když mi bylo asi 6 let. Dlouhou dobu jsem jej pak hledal bez informací o co se vlastně jedná a jaký je jeho název. Nicméně hledání bylo nakonec úspěšné a já jsem se mohl znova podívat na film, který mi utkvěl v paměti tolik let. Zajímavé na tomto filmu je spojení fantasy a sci-fi, kdy království na jedné planetě je napadenou armádou zabijáků pod vedením netvora. Zápletka může vypadat banálně až jednoduše ale ve spojení s velmi sympatickými hrdiny, kde se ve svých prvních rolích blýsknou třeba Liam Neeson a Robbie Coltrane, jde o velmi kvalitní zábavu. Samotná kapitola pro sebe je Hornerova hudba. Podle mě jde o nejlepší filmovou hudbu, jakou jsem měl zatím tu možnost slyšet a o Hornerův vrchol.