Voják 2

50%
Voják 2
Voják 2

Námořní sniper Joe Linwood (Ted DiBias) vyráží se svou manželkou Robin (Lara Coxx) na dovolenou do prázdninového ráje. Harmonii však brzy naruší partyzáni, kteří převezmou kontrolu nad pětihvězdičkovým hotelem a žádají tučné výkupné.

Námořní průzkumnický sniper Joe Linwood (Ted DiBias) na nějaký čas odešel z práce, a tak se může připojit ke své manželce Robin (Lara Coxx) a vycestovat s ní na slavnostní otevření luxusního pětihvězdičkového resortu na ostrově v jižních mořích. Jejich pohádková dovolená však brzy skončí, skupina místních povstalců totiž převezme kontrolu nad resortem a několik hostů, včetně Robin a majitele hotelu, vezme jako rukojmí. Zatímco vyjednávají o výkupném, vůdce rebelů začne postupem času vraždit rukojmí. A hodiny tikají. Joe bude muset vzít věci do svých rukou a pokusit se sám zachránit svou manželku a ostatní přeživší od jisté smrti. Příběh byl natočen v Thajském Phuketu a byl inspirován skutečnou událostí.(HBO)




Pete69
Pete69
30 100 bodů
3
Tohle je přesně ten typ filmu, u kterého se po desáté minutě těším, až skončí, ale jako správný filmový masochista ho téměř vždy dokoukám. Scénář plochý, tuctový, mnohokrát viděný.. nepřináší nic nového. Strašná kamera i většina herců.. prostě z toho bolí oči. 30% za pár celkem povedených akčních scén, i když těch vyloženě nepovedených je mnohonásobně více.

Dodatečné informace

Původní název:
The Marine 2 (více)
  • USA Voják 2
  • USA The Marine 2
  • USA Marine 2, The
  • USA Persecución extrema 2
  • USA Presa mortale 2
  • USA Vojak 2
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Voják 2