Glee

72%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Sledoval jsem první dvě série a mé hodnocení je tedy určené jim. Mám rád hudbu a to jakoukoliv a i vystupování - a capella se mi dost líbí,proto jsem si tento seriál nemohl nechat ujít. V první řádě se člověk musí oprostit od toho,že vše se odehrává v alternativním vesmíru kde jsou samí mladí,krásní a nadaní lidé. Potom už není takový problém se do seriálu zakoukat. Hudební čísla jsou povedená a všichni herci i velmi dobře zpívají. Příběh táhnoucí se po celý seriál není nijak závratný a neočekávaný,ale své si splní. Vždyť přece jen jde o hudbu.
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Tento seriál buď milujete alebo nenávidíte. Pre niekoho to je len typický americký seriál z veľkou dávkou clisché a infantilnosti. Bohužiaľ ten človek asi videl jednu časť v strede série, to by som chápal. Tento seriál treba pozerať pekne postupne od prvej série, pretože je takto robený, človek si postupne k postavám vypestuje vzťah a bude túžiť vždy po ďalšej časti. Viem viem to sa dá povedať pri každom seriály, ale na tento to platí 4násobne.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Opravdu moc pěkný,vtipný hudební seriál a se skvělýma pisničkama.
czech-movie
1 476 bodů
7
Bylo to zajímavé vymyslet seriál o nulách ze školy, které zpívají. Mělo to dobré příběhy a nápady, ale pak najedou už tvůrci nevěděli co dál. No a po smrti hlavního herce Coryho Monteitha to šlo už úplně do kopru.
  • námět
  • hudba
  • po delší době stereotyp a nuda
  • špatně zvolený konec
Lipi4
Lipi4
89 bodů
7
Tento seriál byl dobrý do 3. série .... teď jkončí pátá a je to pomalu odpad....