Bílá smrt

53%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Příhodný film do téhle třeskuté zimy. Taková klasická thrillerová detektivka, tentokráte zajímavější díky tomu nevšednímu místu děje. Jako popracovní relax s čajem po ruce to není nějak zvlášť špatná volba...6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Tak tohle je zřejmě nejtupější thriller, co Hollywood v uplynulé dekádě vyprodukoval. Nejlépe ho vystihl recenzent Timesů, když napsal, zda někdo ve filmu viděl tučňáky, když se to odehrává tam, kde se to odehrává a pak dodal, že skutečnost, že ve filmu žádní tučňáci nejsou, svědčí o tom, že jsou inteligentnější než herci v tomto filmu, protože nabídku odmítli:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Tak trochu zamrzlý děj. Co se taky dalo čekat na jednom místě v jeden zimní čas.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Rádoby atmosférickej thriller, kterej těží jen z toho, že se odvíjí na zajímavém místě, ale podráží mu nohy naprosto dementní scénář. Takovýto typ thrillerů mohl uspět možná tak před 10 a možná i více lety, ale v dnešní době rozhodně ne a dost dobře chápu, proč u nás šel přímo na DVD a ne do kin, protože jde o hodně směšný film v daném žánru.
Pas
Pas
6 225 bodů
6.5
Moc příjemné na film, u kterého je dopředu jasné, že divák nebude potřebovat mozek. V tom je v Hollywoodu jádro pudla: alespoň trochu počítat s tím, co od snímku mohu očekávat, v jakém žánru se ponese, a jestli se chci při jeho sledování bavit, nebo se třeba na konci zamyslet. Pro mne byl cíl jasný - vidět Kate Beckinsale v ačkním filmu situovaném do Antarktidy. Nijak překvapený ani unesený zdaleka nejsem, ale Sena splnil svůj účel jako režisér, a dokázal minimálně to, že jsem v půlce neusnul. Je to prostě takový malý kluk, co si rád točí akci, tj. ve filmu máme divné chování postav a trapné dialogy, ale na druhou stranu bezvadnou akci plus výborné prostředí.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Bez legrace, jak je možný že ta Kate vypadá tak kurevsky dobře v každém filmu. Fakt jsem z ní pav. Možná tohle není nějaký extra super nadupanej film, jenže mě to prostě pohltilo, bavil jsem se od začátku do konce, ostatní postavy byli taky v pohodě. Docela slušná krimi drama na Antarktidě.