Bláznivá střela - Amerika v ohrožení

35%
Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Plakát traileru

David Zucker, legenda filmových parodií, se po dvou filmech ze série Scary Movie rozhodl natočit film mimo tuto hororovou značku. American Carol se zaměřuje na postavu parodující amerického dokumentaristu Michaela Moorea, nenávidícího USA, natáčející snímky kritizující tuto největší zemi světa. Netrvá dlouho a jeho antiamerických sklonů si všimne jistá teroristická organizace žádající po tomto režisérovi natočit snímek podporující terorismus. Dokumentarista se zpočátku nebrání, ovšem po příchodu duchů několika významných Američanů minulostí začne díky jejich radám pochybovat o svém dosavadním myšlení. Snímek nevybočuje ze Zuckerových parodických tendencí a snaží se nabídnout kopu zábavy. Potěší zejména Američany, či nadšence do americké historie.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Ten kdo vymyslel český název tohoto filmu si zaslouží lopatou po čele. Tento paskvil nemá totiž vůbec nic společného s Bláznivou střelou. Leslie má zde jen menší štěk a Zucker zde ztratil veškerou svou soudnost. Vůbec se nechce věřit,že člověk který stojí za takovými filmy jako jsou Přísně tajné a Bláznivá střela natočil něco tak stupidního. Nedoporučuji nikomu se zdravým rozumem. 5% dávám jen z respektu vůči k filmům minulým
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
1
Tak za prvé, když někde hraje Nielsen a režíruje to Zucker tak to ještě nemusí být Bláznivá střela. A za druhé, oba tito pánové plus Kelsey Grammer mě hodně zklamali. U Nielsena by se dalo mluvit o senilitě, navíc to byl kanadan, takže mu to mohlo být fuk. Grammer zase nepatří mezi superhvězdy. Natočil vynikajícího Frasiera, ale jinak se mu dobré role vyhýbají, proto možná není moc vybíravý, protože tohle je vážně hrůza. No a nakonec Zucker. To už vůbec nechápu. Člověk, který natočil jedny z nejlepších parodií co kdy byly natočeny. To si měl na ty ruce radši nas.at než tohle. Možná, že je bez Jerryho tak trochu ztracený. Tak či tak je tenhle film naprosto otřesný. Nechme stranou politické názory, tohle opravdu není komedie, není to satira, není to parodie. Skutečně se nechce věřit, že za tímhle stojí člověk, který se může chlubit serií Bláznivých střel a Připoutejte se prosím!. Zapomente na geniální vtipy, tohle je jako když si parta hajzlíků vyhlídne obézní dítě a volá na něj "hej špekoune". P.S.: pro fandy M*A*S*He, tenhle film vypadá jako kdyby ho natočili Frank s Margaret.

Dodatečné informace

Původní název:
An American Carol (více)
  • USA Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
  • USA An American Carol
  • USA Big Fat Important Movie
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění