Obrazy z US: Kdo je vlastně Courtney Stodden?

Obrazy z US: Kdo je vlastně Courtney Stodden?
Doug Hutchison jako Percy v Zelené míli.
Jsou dny, kdy si žádná filmová hvězda neuřízne ostudu ani nezachrání něčí život ve frontě v supermarketu. V tyto chvíle se obracíme k úderníkům titulních stran, kteří si ani nedojdou na velkou stranu, aniž by o tom bulvár naplnil stránky odpovídajícím materiálem.
obrazy-z-us-kdo-je-vlastne-courtney-stodden
Doug Hutchison jako Percy v Zelené míli.
A právě takovou osobou je kromě mnohých ostatních právě Courtney Stodden, která se zajímavým způsobem zapletla do světa filmu. Vloni se provdala za Douga Huchinsona, kterého si jistě pamatujete jako dobráckého dozorce Percyho ze Zelené míle (1999), který upekl zaživa jednoho z vězňů. Hutchisonovi bylo vloni 51. Jeho choti Courtney bylo 16.
Jak se plní stránky časopisů, když se rozhodnete být slavní? Například se necháte vyhodit z facebooku za nevhodný obsah ("Byla jsem pro ně moc sexy," okomentovala to stoupající hvězda) nebo trousíte moudra jako: "Když mi ostatní ženy neříkají, že sem děvka, vím, že je něco špatně, a musím se jít upravit, aby mi tak zase začaly říkat."
Courtney Stodden je klasickou nádivkou bulváru na plný úvazek. Nastoupila na vyšlapanou cestu "nenáviděné" celebrity a drží se zajetých osnov: řeší pravost svých prsou, měla vlastní talkshow, plánuje reality show ze svého soukromí a stala se nadějnou (ironie) zpěvačkou (sarkasmus). Posbírala na youtube víc palců dolu než všechny její předchůdkyně dohromady, takže podle zajetých obyčejů by měl brzy přijít na řadu pobyt za mřížemi, natočení porna nebo kokainový skandál, jinak Courtney ztratí tempo a mohla by ji předběhnout jiná nadějná mladá dáma, která stihne všechny tyto indikátory slávy pokořit najednou.
Uznáváme, že přínos článku je přinejmenším stejně pofiderní jako jeho hlavní hrdinka, ale ve chvílích nudy (a lehčího mozkovévo lapsu) je dobré znát lidi jako je Courtney Stodden a popřípadě ocenit pestrou názorovou škálu a intelektuální záběr jejích webových stránek: www.courtneystodden.com
Můžete dokonce hlasovat v zábavné anketě.