Trailer: Power Rangers - přichází "hra, na kterou fanoušci čekali"

Trailer: Power Rangers - přichází "hra, na kterou fanoušci čekali"
Power Rangers: Battle for the Grid | nWay
Matně si vzpomínám na Power Rangers Lightspeed Rescue z doby prvního PlayStationu a jsem si jistý tím, že jsem něco kdysi hrál i na stařičkém černobílém (respektive černozeleném) Game Boyi. Všeobecně se ale Power Rangers v herním světě nedaří. Žádná z her nikdy nebyla velký hit, vždy šlo o maximálně průměrné tituly a i to něco málo, co vzniklo pro předchozí generace konzolí Microsoftu a Nintenda, nestálo za větší pozornost.
Nyní na moderní konzole míří hra Power Rangers: Battle for the Grid, jež v traileru ambiciózně hlásá, že "tohle je kousek, na který fanoušci čekali":
Power Rangers: Battle for the Grid
Jestli na tohle někdo čekal, je mi ho upřímně líto. Lacině vypadající bojovka s grafikou, kterou by šlo akceptovat leda na mobilech, opravdu není něco, co by mohlo vyvolat nadšení. Jediné, co hru omlouvá, je že vyjde jen digitální za sníženou cenu 19.99 euro (sběratelská se Season Passem a třemi extra skiny bude stát 39.99 euro). Hra vyjde letos v dubnu pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch a autoři slibují i příběhovou kampaň. V době, kdy hráči znuděně zívají i u vizuálně výrazně působivějšího Mortal Kombatu, je nicméně podobný kousek hodně naivním pokusem o ždímání fenoménu.
Power Rangers: Battle for the Grid
Power Rangers: Battle for the Grid