Shadow of the Tomb Raider: Lara Croft se pokusí v nové hře zabránit mayské apokalypse

Shadow of the Tomb Raider: Lara Croft se pokusí v nové hře zabránit mayské apokalypse
Shadow of the Tomb Raider | Crystal Dynamics
Lara Croft v něm vstoupí do další kapitoly svého života. Tentokrát už není vyjukaná holka, kterou souboje rozhodí, ale ostřílená bojovnice. V Shadow of the Tomb Raider se v kůži oblíbené hrdinky podíváme do Mexika a k Mayským pyramidám, abychom zachránili svět před apokalypsou.
Shadow of the Tomb Raider
K dispozici bude pro hráče i Season Pass, zahrnující sedm dodatečných dobrodružství. Český distributor Cenega potvrdil, že se krom základní edice chystá na český trh i speciální Croft Edition, jejíž součástí je Season Pass, tři zbraně a outfity, soundtrack a 48hodinový předběžný přístup do hry.
V zahraničí bude dostupná též sběratelská edice se soškou, ta ale zatím pro náš trh oznámena nebyla. Oba předchozí díly (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider) nicméně v České republice ve sběratelských edicích vyšly.
shadow-of-the-tomb-raider-lara-croft-se-pokusi-v-nove-hre-zabranit-mayske-apokalypse
Sběratelská edice se soškou pro Shadow of the Tomb Raider | Crystal Dynamics
Zatímco předchozí díl vyšel s časovou exkluzivitou pro konzoli Xbox One, tentokrát hráče konkurenční mašinky žádné čekání nečeká - Shadow of the Tomb Raider vyjde shodně 14. září na PC, PlayStation 4 i Xbox One.
Hra bude podporovat i výkonnější verze konzolí PS4 Pro a Xbox One X.
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider