24 hodin pokračuje: Jack Bauer se vrací tam, kam patří - na televizní obrazovky

24 hodin pokračuje: Jack Bauer se vrací tam, kam patří - na televizní obrazovky
24 hodin | 20th Century Fox Television
Kiefer Sutherland
24 hodin | 20th Century Fox Television
To se nyní změnilo. Sutherlandův seriál Touch, který stejně jako 24 hodin běžel na stanici FOX, nebude pokračovat. Druhá série ztratila hodně diváků a to znamená dvě věci: Sutherland nemá do čeho píchnout a u FOXů mají v programovém okně pořádnou mezeru. Což je ideální kombinace pro oživení seriálu, který před dvanácti lety znamenal televizní revoluci.
U nás 24 nikdy moc netáhla. Televize Nova přišla se sebevědomým sloganem "Nejlepší seriál všech dob", což bylo něco, na co hrdí diváci Ordinace v růžové zahradě vážně neslyšeli. To nic nemění na faktu, že šlo o jednu z nejvýznamnějších etap televizní zábavy a dodnes patří Jack Bauer mezi nejstylovější bad-ass hrdiny, kteří kdy stáli na té správně straně.
Nyní se konečně dočkáme pokračování a to na televizních obrazovkách. Stanice FOX návrat oficiálně potvrdila na příští léto a objednala si zkrácenou dvanáctidílnou sérii s názvem 24: Live Another Day. 24 v názvu, 12 dílů... to vede k jasné otázce: Půjde o dvouhodinovky? Nebo se poprvé naboří v televizi "real-time" koncept jednoho dne? Těžko říct. Důležité je, že se konečně hýbají ledy a návratu nestojí nic v cestě. Tak snad to tentokrát vyjde. Jack Bauer je rozhodně postava, která ještě má co nabídnout.
Víte že...
... se připravuje indický remake 24 hodin? Hlavní roli bude hrát Anil Kapoor, který se v původním seriálu ujal role prezidenta Omara Hassana.