Žraločí tornádo 6: co nás čeká tentokrát? Nacisti, dinosauři, rytíři a Noemova archa!

Žraločí tornádo 6: co nás čeká tentokrát? Nacisti, dinosauři, rytíři a Noemova archa!
Žraločí tornádo 3 | SyFy
Je tu ještě jedna věc, kterou bláznivá komediálně-akční série stanice SyFy nevyužila - cestování časem! 25. července se proto Žraločí tornádo (aka Žralokonádo) vrátí na televizní obrazovky v šestém dějství, v němž Ian Ziering a Tara Reid budou cestovat časem, aby se žraločímu tornádu postavili v minulosti. A budou u toho nacisti, rytíři, dinosauři, dokonce by se naši hrdinové měli podívat na Noemovu archu. Nevím, jak vy, ale já už teď Žraločí tornádo 6 zbožňuji. Film s takovou zápletkou nemůže být špatný!
Série Žraločí tornádo odstartovala na stanici SyFy v roce 2013 a šlo o vzácný úkaz extrémní blbosti, jejíž autoři si moc dobře uvědomují, jakou hovadinu točí a rozhodli se to udělat maximálně zábavně. Ne všechny fóry fungují, ale jednoznačně nelze filmařům upřít to, že jdou do každého dílu naplno a vynaloží hodně úsilí na to, aby vždy přišli s největší možnou šíleností.
Sledovanost sice postupem času klesá (pětka si pohoršila oproti čtyřce cca o třetinu), pořád se ale evidentně filmy dokáží zaplatit. Ostatně, televize do nich vždy rozumně investuje jen 3 miliony dolarů a je tu velká fanouškovská základna, takže diváky má Ziering s motorovkou po celém světě jisté.
Žraločí tornádo 2
Ian Ziering