Bohové Egypta představují působivé concept arty a vyhlašují SOUTĚŽ o lákavé ceny

Bohové Egypta představují působivé concept arty a vyhlašují SOUTĚŽ o lákavé ceny
Concept art k filmu Bohové Egypta. | BontonFilm
Oficiální text distributora: Fantasy epos Bohové Egypta je rozmáchlé akční fantasy dobrodružství, které se inspirovalo klasickou mytologií starověké říše. Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Impérium se zmítá ve válce, chaosu a strachu. Setově krutovládě si troufá vzdorovat jenom hrstka odvážných povstalců. Překvapivé spojenectví s cílem řádění zastavit nakonec uzavřou zlodějíček Bek (Brenton Thwaites) a mocný bůh Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Jejich dobrodružství a boj proti Setovi a jeho krvežíznivým poskokům je zavede do podsvětí i na nebesa. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy i obětavosti a postavit se monstrům, o kterých smrtelník do té doby pouze slýchával.
Bohové Egypta
Concept art k filmu Bohové Egypta. | BontonFilm
V galerii článku si můžete prohlédnout concept arty, které stály na začátku tvorby vysokorozpočtového fantasy bijáku. Cesta od prvotních návrhů ke konečnému výsledku byla strastiplná, dobrodružná a zdánlivě nekonečná. Stejně jako osudy filmových hrdinů.
Chcete na ně myslet všude tam, kam povedou vaše kroky? Ve spolupráci s distributorem filmu, společností Bontonfilm CZ, přinášíme soutěž o parádní ceny - pět z vás se může těšit na batoh a tričko (v dámském i pánském provedení) s motivem snímku.
bohove-egypta-predstavuji-pusobive-concept-arty-a-vyhlasuji-soutez-o-lakave-ceny
Pět z vás se může těšit na batoh s motivem filmu...
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do středy 2. března 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "bohove") zašlete váš nick name. Pět vylosovaných vyhraje batoh a tričko s motivem filmu.