Hra Dead Island míří na filmové plátno. Dočkáme se pořádného zombie masakru?

Hra Dead Island míří na filmové plátno. Dočkáme se pořádného zombie masakru?
Nic proti nekrvavým kouskům typu Světová válka Z, ale když máte ve filmu pochodující mrtvoly a nepadne tam jediná kapka krve, nepůsobí to zkrátka přirozeně. Dvakrát tolik, pokud je základem hra, kde se brutalitou nešetří. Původní Dead Island z roku 2011 přišel s ideálním hřištěm pro masakr - tropickým ostrovem určeným k relaxaci. A aby toho nebylo málo, tvůrci tehdy veřejnost dostali naprosto fenomenálním emocionálním trailerem:
Není se čemu divit, že již v době vydání první hry se začala v Hollywoodu zvažovat filmová adaptace. Studio Lionsgate si dokonce zajistilo práva. Když se ale dlouho nic nedělo, šla práva zpět k vývojářům hry z Deep Silver. Nyní se pomalu blíží vydání dvojky a znovu došlo na povedený trailer:
Ohlasy jsou i tentokrát výborné (i když nadšení z prvního traileru se rovnat nemohou) a proto se v Deep Silver rozhodli, že si filmovou adaptaci pohlídají sami. Spolu se společností Occupant Entertainment chtějí natáčení rozjet co nejdříve, ideálně začátkem příštího roku. Nyní se hledá režisér a je otázkou, kterým dílem se film inspiruje: Zda se po vzoru Dead Island a Dead Island: Riptide vydá na exotický ostrov, nebo bude následovat Dead Island 2 a nákaza propukne v Kalifornii. Ať tak či tak, zombie určitě chybět nebudou.