Čtvrtá série Teen Wolfa se představuje v prvním promo videu

Čtvrtá série Teen Wolfa se představuje v prvním promo videu
Uznávám, český název svádí k tomu dělat si ze show srandu. Já se budu držet originálu, který lépe vystihuje, čím tento seriál je - JE to show pro teenagery a na nic jiného si nehraje. Má v sobě kupu klišé, krásné hlavní hrdiny s břišáky pevnými jak skála a občas nějaký ten přihlouplý dialog. ALE je to podívaná, která navzdory těmto "překážkám" pořád pokračuje a jeho kvalita se naštěstí neustále zlepšuje. A to velmi, velmi rychle.
ctvrta-serie-teen-wolfa-se-predstavuje-v-prvnim-promo-videu-1
První série byla čistou puberťáckou zábavou, druhá nabírala na obrátkách, dokázala několikrát překvapit a diváka zaháčkovat a nepustit. A nestydím se říci, že třetí sezóna byla naprosto dokonalou ukázkou toho, jak má série vyvrcholit. Perfektně temná, skvěle zahraná (Dylan O'Brien!), dobře scénáristicky vystavěná, s překvapivými zvraty a nečekanými odchody hlavních hrdinů. A proto je nadšené očekávání čtvrté série na místě, neboť jestli se bude seriál dál vyvíjet k lepšímu, možná se jednoho dne dočká uznání i u jiných diváků, než jen u 16letých děvčat (či chlapců).
ctvrta-serie-teen-wolfa-se-predstavuje-v-prvnim-promo-videu
Pokud jste se seriálem seznámeni, můžete číst spoilery v závěrečné části článku dál. Pokud nejste a aspoň trochu jsem Vás na Teen Wolfa navnadil, neváhejte si ho pustit. Uvidíte, že u třetí série mi poděkujete.
Ale zpátky k hlavní pointě. 23. června MTV odvysílá první díl čtvrté série, která se podle všeho bude točit kolem Scotta. Ten se vypořádává jak se ztrátou Allison a Aidena, tak s plánovaným odchodem jeho kamaráda Isaca. Promo odhaluje slogan této série, který zní "Can't go back" (=Vrátit se nelze), stejně tak jako několik nových záběrů na nové nepřátele vlčí smečky.