Vraždící bratři Seth a Ritchie Geckovi se vrací v seriálu! A znovu pojedou od soumraku do úsvitu.

Vraždící bratři Seth a Ritchie Geckovi se vrací v seriálu! A znovu pojedou od soumraku do úsvitu.
První foto z placu ukazuje benzínku, kterou navštívili Seth a Ritchie na začátku filmu
Začnu tou nejlepší zprávou - seriál dostal na starost samotný Robert Rodriguez. A nebude se zbytečně experimentovat. Již natáčený desetidílný seriál si vezme za základ děj prvního filmu (= banka, benzínka, únos rodiny, hranice a pak hurá do baru za upíry). Rodriguez již tweetnul první foto z placu. Vyfocená kulisa bude fanouškům originálního filmu dobře známá:
Od soumraku do úsvitu
První foto z placu ukazuje benzínku, kterou navštívili Seth a Ritchie na začátku filmu
Patřím k těm, kteří si Od soumraku do úsvitu zařadili mezi kultovky a nic na tom nezměnily ani dva laciné videosequely (na trojku se nicméně dá i dívat). Seriálová verze mi nepřijde jako úplně pitomý nápad, protože může doplnit řadu příběhových mezer a nabídnout fanouškům "větší porci téhož". Což by neměl být problém, když seriál natáčí a produkuje právě Rodriguez.
A teď k druhému nejdůležitějšímu bodu - kdo v tom bude hrát. Asi není nikdo tak naivní, aby očekával návrat původní sestavy (to se skutečně nekoná). Minimálně dvě role ale v seriálu dostaly zajímavé představitele. Pastora Jacoba Fullera, jehož ve filmu hrál Harvey Keitel, má v seriálu na starost Robert Patrick (ten si shodou okolností zahrál i ve dvojce Od soumraku do úsvitu) a vyšetřujícího šerifa vyfasoval Don Johnson. Naháněné bratry hrají D.J. Cotrona a Zane Holtz, což jim upřímně nezávidím. Vystoupit ze stínu charismatického Clooneyho a šíleného Tarantina nebude žádnu legrace.
vrazdici-bratri-seth-a-ritchie-geckovi-se-vraci-v-serialu-a-znovu-pojedou-od-soumraku-do-usvitu
D.J. Cotrona (vlevo) jsme naposledy viděli v hitu G.I. Joe: Odveta v roli Flinta. Zane Holtz (vpravo) na průlomovou roli teprve čeká.
Vyjma příběhu hlavních hrdinů by měl seriál více odhalit i ze světa upírů, respektive z jejich speciálního baru, který doslova žije ze svých hostů.
Obrázek článku