Čeká nás další cesta do bájné Narnie. Připraveni?

Čeká nás další cesta do bájné Narnie. Připraveni?
Jsme připraveni přivést k životu další knihu. Vzrušuje nás představa, že budeme dál šířit vynikající poselství Narnie,“ řekl Mark Gordon, jehož společnost pomůže pokračování produkovat. Tím pádem zřejmě padly plány z konce předloňského roku, kdy studio uzvažovalo naopak prequel.
ceka-nas-dalsi-cesta-do-bajne-narnie-pripraveni
Přestože do Harryho PotteraNarnie hodně daleko, existuje dost fanoušků, kteří si rádi za další díl v kině zaplatí. Nejlépe si svého času vedle jednička, která dokázala z celosvětových pokladen (navzdory rozpačitým recenzím) vytřískat 780 milionů. Dvojka měla velké oči, stála 225 a vydělala „jen“ 419. To samozřejmě není přímo málo. Pokud ale máte film za téměř čtvrt miliardy, je podobná částka na hraně a Narnie málem skončila. Nakonec došlo na trojku se sníženým rozpočtem (135 mega) a tržby byly totožné jako u dvojky. Což značí v řeči peněz jasné zlepšení (a stálou klientelu).
Čtyřku pravděpodobně čekají velké castingové změny, neboť se časově odehrává 50 let po Plavbě Jitřního poutníka. Nějaký tipy na hlavní role?
Víte že...
... sám Lewis často zdůrazňoval, že čas v Narnii ubíhá jinak než v našem světě? Většinou rychleji a nelineárně. Proto se Lucie, která projde do Narnie vchodem ve skříni jako první a stráví u fauna Tumnuse několik hodin, může se vrátit zpět pro ostatní děti, aniž by v domě utekl nějaký čas.