Recenze:Mládeži nepřístupno (Movie 43), drsná recenze jako sám film

Recenze:Mládeži nepřístupno (Movie 43), drsná recenze jako sám film
Humor v tomto filmu je opravdu velmi nechutný, což působí o to bizarněji, když si uvědomíme, jak slavní herci se v něm objevují.

Namátkou: Během prvních patnácti minut uvidíme varlata Hugha Jackmana, soulož Naomi Wattsové a mnoho litrů průjmu. Přitom je ale nutno dodat, že ta varlata jsou na tváři Kate Winsletové, ta soulož je incest a ten průjem je zásnubní dar pro Annu Farisovou, poněvadž po sobě ráda rozmazává hovna.

Většina scének má společné to, že jim chybí jakákoliv pointa. Například jedna scénka se celá točí kolem toho, že Chloë Moretzová dostane na návštěvě u kamaráda svou první menstruaci, vyteče z ní krev na gauč a zeď a následně zbytek scénky všichni vyjeveně ječí. Vzhledem k tomu, že film vznikl před více než dvěma lety, celé se to natáčel v době, kdy Moretzové bylo 13 let!
Mládeži nepřístupno
Tyto postavy jsou v titulcích uvedeny jako "Fake Wonder Woman", "Fake Robin" a "Fake Batman", takže DC Comics nemají nejmenší důvod si stěžovat. Kromě nich je v tomto segmentu také Superman se spermatem ve vlasech (proto je má tak lesklé).
To, že u některých epizodek jsou uvedeni dva i více scenáristů, je docela neuvěřitelné, protože naprostá většina z nich vypadá jako něco, co se vymyslelo v reálném čase, při improvizaci před kamerou. Jedna romantická scénka (s Emmou Stoneovou a Kieranem Culkinem) se celá odehrává u pokladen samoobsluhy pro bezdomovce (??? asi) a její dva protagonisté si několik minut povídají o pohlavních chorobách a lízání k..d (zmírňujeme výjimečně redakčně texty FF, buď si překlikněte, nebo domyslte), aby bylo vidět, jak se vášnivě milují. Zcela mi unikla její pointa a připadala mi už jako něco od Davida Lynche.
Halle Berry
Obávám se, že tomuto filmu budou všichni dávat pouze 0 procent nebo 100 procent, ale není to tak jednoduché. Od sraček Adama Sandlera a spol. se tento film liší tím, že v něm herci podávají docela kvalitní herecké výkony, což působí v kombinaci s retardovanými zápletkami opravdu maximálně bizarně. Tak bizarně, že jsem se místy smál takovým tím nevěřícím způsobem, "no to se mi snad zdá, tohle není možné!" - nikoliv proto, že by na plátně bylo něco vtipného. Je to velmi vhodný film, pokud chcete kamarády vzít na "něco fakt ujetýho, co ještě neviděli". V kinech. Pokud by to platilo i o Internetu, můžete jim místo toho pustit (NSFW!) 
Naomi Watts
Mládeži nepřístupno
Mládeži nepřístupno je něco velmi podobného jako byl The Onion Movie, ale s větším rozpočtem a lepšími / slavnějšími herci. Opravdu by mě zajímal dokument o natáčení, konkrétně ta část, kde dva tucty slavných herců přemlouvali, aby jim v tom hráli a rozmázavali po sobě lidské (a psí) tělesné tekutiny.

(I když je  trailer "Red Band", tj. mládeži nepřístupný, přesto jsou v něm nejméně dvě věci digitálně vyretušované, aby vůbec mohl být na internetu)
Hodnocení: 60%
Průměr hodnocení ze všech recenzí najdete  ZDE