Noc reklamožroutů letos v hudebních klubech

Noc reklamožroutů letos v hudebních klubech
PHD NOC REKLAMOŽROUTŮ je reklamní show plná reklamy a hudby s dlouholetou tradicí. Poprvé byla uskutečněna v roce 1981 Francouzem Jean Marie Boursicot a ihned slavila úspěch. Po dobytí Francie se následně rozšířila do zbytku světa. Každý rok tato show probíhá ve více než 100 městech po celém světě a jednou z jejích tradičních zastávek je i Praha.
Titulárním partnerem letošního českého ročníku PHD NOC REKLAMOŽROUTŮ je mediální agentura PHD a její mediální server www.mediaguru.cz. Ke zhlédnutí budou ty nejlepší reklamy z celého světa, z nichž většina bude poprvé prezentována na velkém plátně. Mezinárodní, exotické, a dokonce i historické spoty (nejstarší z roku 1935) dokazují různorodost a módní trendy blýskavého světa reklamy.
„Reklamožrouti“ se letos mohou těšit mimo jiné na Adidas a Volkswagen jako Star Wars, výběr toho nejlepšího z britské reklamy, vtipné spoty propagující kondom, historické okénko do Sovětského svazu a dalších více než 320 reklamních spotů z celkem 50 zemí světa v bloku trvajícím 5 a půl hodiny.

MÍSTA KONÁNÍ

PRAHA – KLUB ROXY – 2.2. 2012, www.roxy.cz

V Praze bude Noc reklamožroutů probíhat v unikátních prostorech jednoho z kultovních pražských klubů ROXY. Ve všech jeho částech, tedy v klubu, galerii, divadle a příjemné kavárně, bude promítáno po dobu 5,5 hodin 320 reklamních spotů z celého světa.

BRNO – KLUB FLÉDA – 27.1. 2012, www.fleda.cz

V Brně Noc reklamožroutů proběhne na přední klubové scéně – ve Flédě. Pamatuje na kabaret, jazzový klub, televizní studio Netopýr a teď je z něho hudební klub, který se stal pro mnohé Brňany pojmem.