Simon Cowell, soudce a kat pěveckých talentů, se hodlá nechat zmrazit

Simon Cowell, soudce a kat pěveckých talentů, se hodlá nechat zmrazit
Vzpomínáte na porotce z českých verzí zahraničních pořadů hledající talenty? "Drsná" část poroty jako byli Ondřej Hejma, Michal Horáček nebo Rytmus byla povinnou součástí výbavy. Praotcem nenáviděných/zbožňovaných kritiků, u kterých publikum bučí, když splachují výkony soutěžících do záchodu nebo jásá a pláče, když uznaně kývnou hlavou, je právě Simon Cowell.
Skeptický, podmračený hudební producent, kterého talentové show po světě neuvěřitelně proslavily, se nedávno nechal v rozhovoru pro časopis GQ slyšet, že se po smrti nechá zmrazit, aby, až bude doba dost pokročilá, vědci jeho tělo oživili. Jestli se mu plány splní, vypadá to na slušný comeback do, řekněme, devadesátého osmého pokračování X Factoru, tou dobou dost možná s názvem Eurasie hledá talent.
Svůj úmysl odůvodnil tím, že je to "skvělý nápad" a mohl by si "za 300 let vyčítat, že ho propásl." Děsivé na tom je, že bez zmrazení očividně ještě plánuje žít další tři století. Cowell je totiž lehce posedlý svým egem a udržováním se v dobré kondici - bere vitaminové injekce, které zlepšují jeho fyzičku. Popsal je jako "hřejivý pocit, kdy cítíte, jak se vám vitaminy rozlévají žilami." Navíc prý skvěle odbourávají stres a každý, komu je doporučil, je naprosto nadšený. Když je třeba, jeho asistent "přiskočí a vpíchne mu je během porady".
Škoda je, že my netalentovaní bez nitrožilních vitaminů a velkého mrazáku nebudeme mít šanci vidět Simona Cowella, kterak dusí popové zpěváky za 300 let.