Pařba s „oknem“ jako trilogie

Pařba s „oknem“ jako trilogie
Pařba v Bangkoku | Warner Bros.
Pařba v Bangkoku
Premiéra dvojky s názvem Pařba v Bangkoku je za rohem a jakkoli je zatím ve hvězdách její kvalita, komerční úspěch je jistý. Dvojka se zcela s přehledem udrží pár týdnů na špici žebříčku, i kdyby šlo o nejhorší sequel od Highlandera. Todd Phillips má díky tomu zajištěný zájem médií a na nedávné tiskové konferenci v Los Angeles se rozpovídal o tom, že má nápad pro třetí Pařbu, přičemž s myšlenkou trilogie prý pracuje od počátku, takže by měl být celek jaksi provázaný, promyšlený, no zkrátka by to mělo dohromady dávat větší smysl.
Což je přinejmenším zvláštní myšlenka. Komediálním sériím zpravidla dochází dech s druhým dějstvím, navíc si nevybavím z jedničky nic, co by se nějak extra mohlo rozvíjet v budoucnu (možná postava Heather Graham, ale ve dvoje si Stu bere někoho jiného). Phillips to každopádně ještě neprobral s herci ani studiem, pouze se v médiích svěřil, že má s případnou trojkou velké plánu, mělo by jít o definitivní finále a mělo by přijít s nějakou úplně novou myšlenkou.
Mám Pařbu ve Vegas hodně rád (chápejte, jednou jsem se třeba probral po akci a na zahradě našel stojan na kola, aniž bych tušil, kde se tam vzal) a na dvojku se i přes slabší trailery těším. Ale řeči o „velkém plánu“ mě děsí. Aby nám z toho Phillips ještě nechtěl udělat nějakou existenciální ptákovinu. Komediím sluší jednoduchý plán. První "pařba" je toho krásným příkladem.
UPDATE 4.6: Přestože jsou ohlasy na dvojku výrazně zdrženlivější (viz naše recenze), tržby má enormní. Snímek za pár dnů utržil celosvětově téměř čtvrt miliardy a trojky se proto 100% dočkáme. Craig Mazin už pracuje na na scénáři, přičemž tentokrát by se pařící skupinka měla vydat do Amsterdamu.