Kdepak Medvěd na koksu, Žralok na koksu je film, který musíte vidět!

Kdepak Medvěd na koksu, Žralok na koksu je film, který musíte vidět!
Cocaine Shark | Polonia Brothers Entertainment
Medvěd na koksu sice nepatří mezi klasické hollywoodské megaprodukce, svou absurdní zápletkou ale získal dostatečný zájem, aby se o něj levné společnosti chtěli otřít. A zatímco nechvalně proslulá společnost The Asylum, jež je přímo proslulá tvorbou mockbusterů za pár dolarů, se se svým Aligátorem na koksu (Attack of the Meth Gator) fláká, režisér Mark Polonia pod hlavičkou své produkční společnosti přichází se Žralokem na koksu!
Žralok na kokainu
Cocaine Shark už při sledování traileru vyvolává salvy smíchu. Tak mizerné triky a ochotnické herecké výkony se v podobně vysoké koncentraci jen tak nevidí. Nemluvě o tom, že snímek byl nejspíš natáčený na deset let starý mobil, protože jinak si nelze „kvalitu“ obrazu vysvětlit.
Že je Polinia pro podobný druh podívané ideální vypravěč, dokazují další žraločí položky jeho rozsáhlé filmografie, jejichž hravé názvy mluví samy za sebe. Za všechny jmenuje snímky Sharkenstein, Noah's Shark a Sharkula.
Synopse filmu, který zatím nemá datum premiéry (ale vyjde nejspíš letos), je následující: mafiánský drogový boss vypustil do ulic nový, vysoce návykový stimulant HT25, který se získává ze žraloků držených v zajetí v tajné laboratoři a který způsobuje monstrózní vedlejší účinky. Po výbuchu a jeho úniku v laboratoři se do světa vydává armáda zmutovaných krvelačných žraloků a dalších tvorů, zatímco se malá skupina lidí snaží masakr zastavit.
Pokud jde o originál, na Medvěda na koksu můžete stále vyrazit do kin.

Kinolog: Covid byl srandokalypsa, říká film Velké nic, který vás naštve, jak už to Klusák umí

Pandemie covidu trvala s přestávkami dva roky. S malým odstupem přichází dokument Mariky Pecháčkové a Víta Klusáka o tom, jak absurdní divadlo jsme v Česku zažívali. Bohužel nešlo jen o mediální show, ale i tragédii s desítkami tisíc mrtvých.