Srpen na HBO Max: Těšte se na seriálový prequel ke Hře o trůny a mnoho dalšího

Srpen na HBO Max: Těšte se na seriálový prequel ke Hře o trůny a mnoho dalšího
Rod draka (2021) | Home Box Office (HBO)
Na úvod celého výhledu bych chtěla zmínit jednu novinku, která mnohé z vás asi nepotěší. V srpnu z HBO Max zmizí celá série o Harrym Potterovi. HBO skončila roční vlastnická práva, které na sérii získalo v roce 2021. Nyní bude všech osm filmů s Harrym Potterem k vidění pouze na americké streamovací platformě Peacock. Dobrou zprávou je, že na HBO Max bude k dispozici alespoň kompletní série Fantastických zvířat.

Pokračování z července

Zkouška (The Rehearsal)
Tento dokumentární komediální americký seriál od režiséra Nathana Fieldera, který zde mimo jiné ztvárnil i hlavní roli, se na HBO Max objevil již v červenci. V současné době se můžete podívat na tři pilotní epizody. Během srpna ale přibudou další tři, které seriál zakončí. Každý jednotlivý díl má zhruba 30 minut a příběh zkoumá, kam až jsou lidé schopní zajít, aby se v životě zbavili nejistoty.

Trailer: Zkouška

Zkouška

1. srpna

Sektor (Industry, 2. série)
Hned na začátku měsíce se podívat na druhou řadu britského dramatického seriálu. Jeho děj je zasazený do světa mezinárodních financí a hlavními postavami je skupina velice ambiciózních dvacátníků, kteří se snaží vybudovat svou kariéru a budoucnost. Společně soutěží o omezenou nabídku stálých pracovních míst v jedné z předních londýnských bank. To časem začne narušovat jejich vzájemné vztahy. Otázkou je, zda si včas uvědomí, že život není jen o tom honit se za penězi a lepším postavením.

Trailer: Sektor

4. srpna

Sweet Life: Los Angeles (2. série)
Tato reality show nabízí jedinečný pohled na současné dění v USA. Primárně se zaměřuje na to, co znamená být v USA mladým černochem, který si jde za svými sny v prosluněném Los Angeles.

5. srpna

Jesus Sepulveda: Mr. Tough Life
Nový komediální stand-up speciál. Komik Jesus Sepulveda bude s publikem sdílet své jedinečné a zábavné historky ze života hispánce žijícího v USA.

9. srpna

Hard Knocks: Training Camp With the Detroit Lions
Tento dokumentární seriál je dílem dvou spolupracujících velikánů HBO Sports a NFL Films. Jedná se o seriál, který zaznamenává dění ve výcvikovém kempu sportovců amerického fotbalu z týmu Detroit Lions v roce 2022.

13. srpna

The Princess
Dokument z dílny režiséra Eda Perkinse, tvůrce snímků Řekni mi, kdo vlastně jsem a krátkometrážního dokumentu Black Sheep. V tomto titulu nám režisér ukáže skutečné archivní záznamy ze života princezny Diany a podá exkluzivní formou celý její život.

Trailer: The Princess

The Princess

21. srpna

Rod Draka (House of the Dragon)
Ke konci měsíce bude na HBO Max uveřejněný jeden z nejočekávanějších seriálů tohoto roku. Jde o dobrodružný fantasy prequel k televiznímu seriálu Hra o trůny, který je natočený na motivy románu George R. R. Martina s názvem Oheň a krev (2018). Děj seriálu bude zasazený dvě stě let před událostmi odehrávajícími se ve Hře o trůny a popisuje počátek konce rodu Targaryenů, veškeré události vedoucí k občanské válce Targaryenů, známé také jako „tanec draků“, a k válce s ostatními rody. Seriál představí celkem deset epizod po 60 minutách. V hlavních rolích uvidíte Matta Smitha, Olivii Cooke a Rhyse Ifanse.

Trailer: Rod draka

Rod draka: trailer na 1. sérii | HBO

24. srpna

Katrina Babies
Dokumentární snímek režiséra Edwarda Bucklese jr. Nabídne detailní pohled na zdrcující následky hurikánu Katrina a jeho dopad na mládež v americkém New Orleans.

25. srpna

The House of Ho (2. série)
Na konci měsíce vyjde druhá sezóna této americké reality show, která se zaměřuje na vietnamsko-americkou rodinu žijící v Houstonu.

Trailer: The House of Ho

The House of Ho

Všechno, všude, najednou: Úplně nejvíc nejlepší film roku?
Dva režiséři, co si říkají jen „Daniels", točí opravdu crazy videoklipy a filmy. Tento má zatím nejlepší recenze roku, ale musíte být hodně velcí fandové kung-fu, paralelních světů a buddhismu, abyste ho ocenili.