Fantastická zvířata ukazují nový trailer a řadu plakátů. Fanoušci se ale ptají, kam se poděla jejich oblíbená čarodějka

Fantastická zvířata ukazují nový trailer a řadu plakátů. Fanoušci se ale ptají, kam se poděla jejich oblíbená čarodějka
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) | Warner Bros.
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) by se v našich kinech měla objevit už 7. dubna. Není tedy žádným překvapením, že nám byla odhalena druhá plnohodnotná upoutávka. Té jsme se měli dočkat již během minulého týdne, na instagramovém účtu filmu ale byla uveřejněna omluva a oznámení o oddálení vydání traileru. Nikdo z fanoušků a fanynek tudíž nevěděl, kdy se to přesně stane.Studio se ale vyjádřilo v tom smyslu, že až upoutávka vyjde, bude to stát za to. Neměli jsme se dočkat jen videa, ale i něčeho velkého navíc. Co bylo tím zmiňovaným překvapením? Plakát, jeden z mnoha (viz galerie).

Trailer: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
V novém traileru se nedozvíte prakticky nic nového. Profesor Albus Brumbál (Jude Law) ví, že se mocný temný čaroděj Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) snaží převzít kontrolu nad magickým světem. Jeho dalším cílem je pak genocida mudlů. Brumbál ví, že nepřítele nedokáže zastavit sám, a tak si na pomoc přizve magizoologa Mloka Scamandera (Eddie Redmayne), aby vedl tým mocných čarodějů a čarodějek, a také pekaře Jacoba Kowalského (Dan Fogler). Ten je již od prvního dílu se situací v magickém světě kompletně obeznámený a kvůli milostnému poměru s čarodějkou se jej i velmi úzce týká. Brumbála navíc Jacobova minulost zaujala natolik, že se rozhodl jej obdarovat vlastní kouzelnickou hůlkou. Skupina se během své cesty setká s mnoha magickými tvory a také se samotným Grindelwaldem a jeho následovníky. Budou mít dostatek sil na to, aby jej zastavili?
Myslela jsem si, že by tím výše zmiňovaným bonusem mohlo být poodhalení příběhu Tiny Goldstein (Katherine Waterston) a jejího záhadného zmizení. Zatím se totiž Mlokova partnerka neobjevila ani v jednom z trailerů, a dokonce ani na plakátech, jež vyšly pár dní před upoutávkou. Stejně jako já i fanouškové se pod nejnovějším instagramovým příspěvkem ptají, kam se jejich oblíbená čarodějka poděla. Zvláštní totiž je, že je herečka stále uvedená v obsazení. Uvidíme, snad se nám naskytne odpověď alespoň v samotném filmu.
V galerii naleznete veškeré nejnovější filmové plakáty jak hlavních a známých, tak i všech nových postav, které se nám ve snímku již brzy představí.