Trailer: Ježek Sonic se vrací, tentokrát si ale na Jima Carreyho jen tak nepřijde. Přivedl s sebou nového parťáka

Trailer: Ježek Sonic se vrací, tentokrát si ale na Jima Carreyho jen tak nepřijde. Přivedl s sebou nového parťáka
Ježek Sonic 2 (2022) | Paramount Network
Minulý rok jsme se dočkali filmového zpracování legendární herní postavičky od společnosti Sega, modrého Ježka Sonica. Tehdy se kvůli velké nespokojenosti z řad diváků a divaček dočkal kompletního CGI přepracování. Po tomto fiasku už si ale přeci jen své nadšence získal. James Marsden a Jim Carrey zahráli své role po boku animované postavičky poměrně bravurně a snímek tak zachránili. Nyní vyšel trailer na Sonicovo pokračování.

Trailer: Ježek Sonic 2

Ježek Sonic 2
V tomto díle Ježka Sonica 2 se opět setkáme se známými tvářemi z prvního dílu. Přibudou ale také nové postavy, primárně Sonicův nový partner Tails, a naopak jeho nepřítel Knuckles. Ten se spolčil se šíleným Dr. Robotníkem a snaží se vypátrat zelený smaragd, který má moc budovat i ničit civilizace. Bude tedy na Sonicovi a jeho parťácích, aby tyto temné plány zhatili.
Z traileru na druhý díl mám poměrně dobrý pocit. Vypadá to, že se v příběhu posuneme o maličko blíe videoherní a seriálové předloze, kde vystupuje řada Sonicových parťáků a také nepřátel. Jsem zvědavá, jak si bude druhý díl u diváků a divaček vést. Snad to bude o něco lepší než minule. Podle nejnovějších informací bychom se Ježka Sonica 2 měli v našich kinech dočkat 7. dubna 2022.
jezek-sonic-se-vraci-tentokrat-si-ale-na-jima-carreyho-jen-tak-neprijde-vratil-se-a-privedl-s-sebou-noveho-partaka-2
Ježek Sonic 2 (2022) | Paramount Network