Finální trailer na nový Resident Evil láká do kin na velké množství nechutných monster

Finální trailer na nový Resident Evil láká do kin na velké množství nechutných monster
Resident Evil: Raccoon City | Constantin Film
Od prvního traileru jsou milovníci herní předlohy rozpačití, jestli je to to, na co čekali. Obsazení vesměs neznámými tvářemi, relativně skromný vizuál, atmosféra stařičkých hororových béček a minimum vizuálních lákadel. V rámci ducha prvních herních dílů je to ale naprosto v pořádku. Že tenhle fenomén série s Millou Jovovich postupně poslala do absurdních otáček plných zpomalovaček a 3D blbin je jedna věc, hry ale byly poctou klasickým hororům. A tomu se chce nový snímek zvoleným stylem maximálně přiblížit.
Finální trailer už nechce příliš nového prozrazovat, láká nicméně na to podstatné – na monstra. A rozhodně to vypadá, že se bude na co dívat:
Resident Evil: Raccoon City
Raccoon City, kdysi prosperující sídlo farmaceutického gigantu Umbrella Corporation, je nyní umírajícím městem na středozápadě. Po odchodu společnosti je z města pustina... A pod povrchem se skrývá velké zlo. Když je toto zlo vypuštěno, obyvatelé města se navždy změní... A malá skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a k tomu přežila noc.
V hlavních rolích se představí Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfieldová), Hannah John-Kamen (Jill Valentineová), Tom Hopper (Albert Wesker), Neal McDonough (William Birkin) a Avan Jogia (Leon S. Kennedy). Resident Evil: Raccoon City vstoupí do českých kin 2. prosince.
Resident Evil: Raccoon City
Resident Evil: Raccoon City