Fanoušci popkultury z nového traileru na seriál Arcane jásají. Dočkají se konečně úspěšné adaptace oblíbené videohry?

Fanoušci popkultury z nového traileru na seriál Arcane jásají. Dočkají se konečně úspěšné adaptace oblíbené videohry?
Arcane: League of Legends (2021) | Netflix
Na Netflixu se již brzy dočkáme seriálové adaptace slavné videohry League of Legends. Tato multiplayerová online bitevní hra od distributora Riot Games vznikla už v roce 2009 a od té doby ovládla prakticky celý herní svět. V dnešní době má milióny uživatelů a je populárnější než World of Warcraft nebo Defense of the Ancients (DotA).
Adaptace LoLka se jmenuje Arcane a její příběh se bude odehrávat v podsvětí města Piltover známém jako Zaun. Piltover je město plné života s velkým vlivem a mocí. Snoubí se zde umění s řemesly, novátorstvím a obchodem. Síla města spočívá převážně ve vojenské moci a pokrokovém myšlení. Pod tímto vzkvétajícím místem leží město Zaun, jehož obyvatelé žijí v neustálém stínu, smogu a průmyslu. A právě tam se bude odehrávat náš příběh.
Trailer
Arcane: League of Legends
Hlavními hrdinkami budou dvě ikonické postavy Jinx a Vi. Už podle traileru je ale jasné, že se objeví taky šampióni jako Caitlyn, Jayce nebo Heimerdinger. Bude jich tam ale dle všeho ještě víc. Příběh je zatím stále zahalen tajemstvím, je ale víceméně jasné, že budeme sledovat, jak snadno se síla měst dokáže vměstnat do života dvou dívek. Rodinné pouto na dlouhé roky zpřetrhají. Budou dívky schopné je opět obnovit? To se dozvíme již brzy. Seriál Arcane by měl na Netflix dorazit už během listopadu.