Kdo má partičku "dementních kamarádů", toho nová komedie od hvězdy Transfomers nadchne

Kdo má partičku "dementních kamarádů", toho nová komedie od hvězdy Transfomers nadchne
Buddy Games | Saban Films
Podobnou šílenost by jeden čekal od maniaků z Jackass, ale překvapivě jde o režijní a scenáristický debut Joshe Duhamela, který se u milovníků filmu proslavil hlavně sérií Transformers v roli Williama Lennoxe. Podle prvního traileru na Buddy Games ale evidentně hoví podstatně ujetější zábavě:
Pokud to někomu náhodou nedošlo, příběh filmu je následující - partička kamarádů vyráží na pravidelnou společnou dovolenou, aby uspořádali tradiční soutěž o to, kdo v nich nejvíc uspěje v absurdních disciplínách.
Celé je to samozřejmě hrozně šílené a komediálně přepálené. Jako někdo, kdo má kolem sebe již více jak dekádu podobnou partičku nedospělých pitomců a hrdě je označuje za své nejlepší přátele, se ale nedokážu na film netěšit. Uvidíme, zda dokáže Duhamel ve své prvotině nabídnout vyjma gagů i nějaké ty upřímné momenty, které podobný druh kamarádství vystihují.
Snímek nemá v tuhle chvíli datum premiéry, trailer nicméně slibuje, že se ho dočkáme již velmi brzy (s takovou bychom to viděli v blízko době na přímé uvedení na internetu). Ve vedlejších rolích si zablbnou Olivia Munn, Jensen Ackles, Dax Shepard, Neal McDonough, Kevin Dillon nebo Nick Swardson.
Chlapi sobě
Buddy Games