Nádherné ženy wrestlingu mají smůlu, dalšího kola v ringu už se nedočkají

Nádherné ženy wrestlingu mají smůlu, dalšího kola v ringu už se nedočkají
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu | Netflix
Bylo jen otázkou času, než si pod vlivem současné pandemie nějaká show vytáhne kratší sirku. Rozhodně jsme to ale nečekali u netflixovského hitu GLOW: Nádherné ženy wrestlingu, jehož tři série se dočkaly výborného přijetí u diváků a k tomu posbíraly řadu prestižních cen. Zápletka "V 80. letech se v Los Angeles skupinka neúspěšných etablovala jako Nádherné ženy wrestlingu" možná nezní úplně lákavě (rozhodně nemá tah jako "bitva o osud lidstva" nebo "dva androidi na cizí planetě vychovávají a pohřbívají děti"), GLOW je ale opravdu fantastická komediálně-dramatická série.
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu
Lahůdkové je i obsazení, kdy je třeba vypíchnout hlavně ústřední trojlístek Alison Brie, Betty Gilpin a Marc Maron (hrají takovým tím úžasným způsobem, po kterém si začnete hlídat to, kde jinde se také objevili/objeví).
GLOW bych vám osobně doporučil všemi deseti, je tu nicméně jedno ale, které to kazí. Zatím vznikly tři série a ta poslední skončila cliffhangerem. Čtvrtá série byla potvrzená, začalo se natáčet, ale pak přišla pandemie. Tvůrci stihli natočit jedinou epizodu a po sérií odkladů, kdy všichni čekali, až se budou moci vrátit na plac, v Netflixu nakonec došli k překvapivému rozhodnutí a show znenadání zrušili. Takže seriál nemá žádný konec.
Tvůrci a herci takzvaně škodní nebudou, protože ti již za celou sérii dostali zaplaceno (aspoň že tak). Diváci nicméně už nikdy nezjistí, jak to s hrdiny dopadne. Což je rozhodně škoda, protože GLOW je zcela bez debat jedna z nejlepších původních show, jaké Netflix za dobu své existence vytvořil.
Alison Brie
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu