Trailer: Adam Sandler přichází s další komedií pro Netlix. Tentokrát se bude pitvořit o Halloweenu

Trailer: Adam Sandler přichází s další komedií pro Netlix. Tentokrát se bude pitvořit o Halloweenu
Hubie Halloween | Netflix
Hubie Dubois (Adam Sandler) svoje rodné město Salem v Massachusetts přímo miluje a to navzdory tomu, že je všem jenom pro smích. Je totiž dost velký podivín, který trpí vadou řeči a chová se jak blázen. Když se však oslavy Halloweenu zvrtnou, je Hubie jediný, kdo všechny může zachránit.
Hubieho Halloween
Adam Sandler před pár lety uzavřel s Netlixem výhodný obchod a nyní své komedie natáčí vesměs výhradně pro oblíbenou streamovací službu. Nikdy z toho není žádná velká paráda, své momenty ale filmy mají. Novinka Hubie Hallowen má fajn kulisu, řadu zkušených komiků ve vedlejších rolí a i to téma je vlastně žánrově docela milé (v osmdesátých letech se podobné kousky točily jako na běžícím pásu). Hlavní hrdina je ale dost nesympatický podivín a co je nejhorší, jeho divnost nemá pro celek žádný větší užitek.
V Malém Nickym mělo postižení hlavního hrdiny alespoň nějaký dějový základ. Tady je Hubie debil čistě proto, že to zřejmě někomu připadalo při vymýšlení filmu hrozně vtipné, přičemž v traileru ta postava zábavná není vůbec. Ostatně, ono tu toho všeobecně moc k zasmání (snad kromě termosky) není, což je v případě upoutávky na komedii sakra chyba.
Hubie Halloween dorazí na Netflix 7. října letošního roku.
Hubieho Halloween
Hubieho Halloween