Trailer: Liam Neeson se jako "poctivý zloděj" musí postavit agentům FBI v novém akčňáku

Trailer: Liam Neeson se jako "poctivý zloděj" musí postavit agentům FBI v novém akčňáku
Honest Thief | Open Road Films
V akční novince Honest Thieft hraje Neeson bankovního lupiče Toma, který konečně potkal ženu svého života. Aby nepostavil jejich vztah na lži, rozhodne se udat úřadům a vrátit veškeré peníze výměnou za co nejmenší trest. Ke své smůle narazí na dvojici agentů FBI, kteří chtějí peníze pro sebe. Zabijí proto jiného agenta, vinu shodí na Toma a naháněčka může začít.
Pro balík prachů
Pro žánrový film mi přijde podobná zápletka naprosto dostačující, trailer si s ní ale bohužel nevystačí. Pokračuje dál, odhaluje další karty z balíčku, až se dostaví hořký pocit, že tu nezbyl prostor pro žádné překvapení. Není to tak, že by upoutávka nenabízela dost lákadel (akce tu funguje nad očekávání dobře a i obsazení má několik zajímavých jmen), ale působí dojmem, že vykecává všechny podstatné zvraty příběhu. Samozřejmě mohou mít autoři nějaké to eso v rukávu, ale moc velké naděje bych do toho nevkládal.
Akční thriller Honest Thief vstoupí do českých kin 9. září letošního roku. Vedle Neesona dále hrají Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan nebo Robert Patrick. Snímek režíruje Mark Williams (Muž na pravém místě).
Pro balík prachů
Honest Thief