Michael Madsen si v karanténě zopakoval svou nejslavnější tarantinovskou roli

Michael Madsen si v karanténě zopakoval svou nejslavnější tarantinovskou roli
Gauneři | YouTube
Madsen do svého malého vzpomínkového tanečku po domě zatáhl celou svou rodinu a je třeba dodat, že žádné uši prý nebyly při natáčení zraněny:
Michael Madsen
Gaunery natočil Quentin Tarantino v roce 1992 a ihned se u diváků zapsal jako někdo, koho by měli bedlivě sledovat. Příběh filmu se zaměřil na partičku lupičů, kterým nevyjde akce a následuje přetahovaná v úkrytu o to, kdo dal policajtům tip. Pokud jste náhodou tenhle legendární kousek minuli, máte v době karantény ideální příležitost pro to si vzdělání doplnit. Ostatně, řada fanoušků Tarantina považuje Gaunery za jeho nejlepší snímek vůbec.
Oficiální text distributora: Mafián Joe najme na vyloupení klenotnictví partu gangsterů, kteří se vzájemně neznají a oslovují se smyšlenými jmény. Akci však zmaří policie a lupičům nezbývá než uprchnout a ukrýt se ve starém skladišti. Pan Oranžový je postřelen a pan Bílý se ho pokouší udržet naživu, dokud nedorazí pomoc. Napětí ve skladu však narůstá, protože policie je jim v patách a pan Růžový je přesvědčen, že šlo o past – někdo z nich musí být zrádce. Každý má ovšem vlastní verzi toho, co se stalo. Jak dlouho bude trvat, než vytáhnou pistole a drama se změní v masakr?
Gauneři