Nezastavila je malárie, nezastaví je ani koronavirus. Šílenci na Pionýrech mají filmovou premiéru

Nezastavila je malárie, nezastaví je ani koronavirus. Šílenci na Pionýrech mají filmovou premiéru
Afrikou na Pionýru | BontonFilm
silenci-na-pionyrech-aneb-z-kina-rovnou-na-internet
Afrikou na Pionýru | BontonFilm
„V Africe nás nezastavila malárie, tak jsme si řekli, že teď premiéru nezastaví ani koronavirus,“ říká s nadhledem dobrodruh Marek Slobodník. Premiéru navíc stihne načas, hned od 26. března nabídne Afriku na Pionýru videotéka O2TV, Aerovod a Starmax.
„Brzy bude k dostání i jinde, vše jde strašně rychle. Původně jsme premiéru filmu v kinech posunuli, rozhodnutí, že ho nakonec uvedeme online, padlo na konci minulého týdne,“ říká Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm.

Afrikou na Pionýru: Trailer

Afrikou na Pionýru
Afrikou na Pionýru je jedním z prvních filmů vůbec, který díky situaci s epidemií koronaviru zrušil své uvedení v kinech a distribuci přesunul z kina na internet. A to nejen u nás, ale i v celosvětovém měřítku, kde se zatím do VOD služeb ve zrychleném režimu uvádí filmy, jež měly svou premiéru v kinech v nedávné době.
Celovečerní road movie Afrikou na Pionýru ukazuje odvážnou a bláznivou výpravu napříč celou Afrikou na stařičkých motorkách Jawa Pionýr. Duše a vedoucí výpravy Marek Slobodník se účastnil i expedice žlutých trabantů a právě díky jejich popularitě měla kina o uvedení snímku zájem. Podle Palána ho mělo v plánu nasadit do programu na 20 multikin a až 150 jednosálových kin.
silenci-na-pionyrech-aneb-z-kina-rovnou-na-internet-1
Afrikou na Pionýru