Série Rychle a zběsile znovu míří do světa videoher

Série Rychle a zběsile znovu míří do světa videoher
Fast & Furious: Crossroads | Slightly Mad Studios
Šest let stará videohra Fast & Furious: Showdown dopadla vyloženě tragicky - osobně jsem jí v recenzi nadělil 10% a zdaleka nešlo o nejhorší známku, jakou si hra tehdy od kritiků odnesla. Šlo o potvrzení toho, že herní verze filmových hitů jsou obvykle rychlokvašky, nemající s pořádnými hrami nic společného, které se jen snaží svézt na hitu, jenž zrovna řádí v kinech.
V květnu příštího roku to série Rychle a zběsile zkusí u hráčů znovu. Nově ohlášený titul nese název Fast & Furious: Crossroads, přičemž si své role zopakují Vin Diesel a Michelle Rodriguez. Hru dává dohromady tým Slightly Mad Studios, který má na kontě velmi dobrou závodní simulaci Project Cars. Současně nemá jít jen o pouhý doprovodný titul k filmům. Hra by měla disponovat vysokým rozpočtem, oficiálními licencemi a vlastním příběhem.
Na papíře to zní všechno pěkně. Bohužel ale musíme vzít v potaz i trailer (viz níže). Ze hry toho zase tolik neukazuje, ale od podobně ambiciózního titulu bychom rozhodně očekávali lepší grafiku. Takhle nejsou použití herci téměř rozeznatelní a vůbec to celé vypadá jako titul pro minulou generaci konzolí (možní i předminulou). Hra vyjde příští rok v květnu pro PC, Xbox i PlayStation, tak snad do té doby vývojáři grafiku ještě pořádně přeleští.