Trailer: "Píky Fokin Blájndrs" se blíží s pátou sérií

Trailer: "Píky Fokin Blájndrs" se blíží s pátou sérií
Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu | BBC One
Máme za sebou čtyři kola a pokaždé se bylo na co dívat. Pravda, to třetí bylo poněkud unavenější, ale vynikající čtvrtá sezóna vrátila rodina Shelbyových na vrchol televizního potravního řetězce. Ostatně, s charismatem přetékajícím Cillianem Murphy v hlavní roli to ani jinak být nemůže.
Pátá série se pomalu blíží a dnes tu máme první trailer. Moc toho neukazuje, ale ono je to vlastně lepší. Kdo seriál zná, ten si další řadu neodpustí a čím méně víme dopředu, tím lépe. A kdo nezná, ten by to měl okamžitě napravit.
Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu
Veleúspěšná gangsterská sága stanice HBO vás přenáší do Birminghamu 20. let minulého století. Rozvětvená rodina Shelbyových vede obávaný gang nazývaný Peaky Blinders. Jejich jméno odkazuje na zvyk nosit žiletky na svých kloboucích, což mnohé napovídá. Úspěšný seriál představuje krutou a krvavou, ale bezpochyby působivou kapitolu moderních britských dějin.
Pátá série Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu by měla na BBC One odstartovat ještě letos. Přesné datum premiéry ale zatím televize neuvedla.
trailer-fokin-piky-blajndrs-se-blizi-s-patou-serii-1
Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu | BBC One