Chcete se stát Batmanem? Připravte si pořádný balík peněz!

Chcete se stát Batmanem? Připravte si pořádný balík peněz!
Temný rytíř | Warner Bros.
Obrněné vozidlo: 18 milonů dolarů, výcvik armádního pilota: 500 tisíc. Jsou věci, které si za peníze nekoupíte. Být Batmanem mezi ně ale nepatří. Prozkoumejte netopýřího muže z perspektivy amerického dolaru.
Server MoneySupermarket.com před nějakou dobou na svých stránkách vydal kompletní finanční rozbor slavného netopýřího muže. S pečlivostí pojišťovacího agenta rozebral v současnosti nepopulárnějšího bojovníka se zločinem na jednotlivé dolary od hlavy k patě, od Batmobilu po hi-tech zbraně, od nákladů za Waynovic panství až po výplatu komorníka Alfreda.
Batman mezi ostatními superhrdiny vyniká (s výjimkou konkurenčního Iron Mana od Marvelu) svou zdánlivou obyčejností. Na stránky komiksů i do srdcí svých čtenářů a diváků se nedostal díky nadpozemskému zásahu, původu z budoucnosti či paralelní dimenze, ani neměl tu smůlu, aby ho pokousal radioaktivní pavouk. Má ale jednu výraznou přednost. Hodně peněz. Jak ale nakupuje? (Kde Batman nakupuje analýza bohužel neřeší.)
Pro neangličtináře přikládáme stručný souhrn - pod ním najdete opravdu vyčerpávající grafické zpracování od MoneySupermarket v angličtině.
Oblek: 1 067 600 USD
Vozidla (Tumbler, Batmobil a vznášedlo): 80 000 000 USD
Sídlo: 600 000 000 USD (roční náklady 37 tisíc)
Alfred - komorník/správce nemovitosti: 230 000 USD
Arsenál: 162 750 USD
Výcvik (armádní pilot / zásahová jednotka / inženýrské tituly): 1 500 000 USD
Podrtženo, sečteno: 682 451 360 USD. Nekupte to.
Obrázek článku