Husí kůže 2 má první trailer, stylový plakát a jednu hodně špatnou zprávu pro fanoušky

Husí kůže 2 má první trailer, stylový plakát a jednu hodně špatnou zprávu pro fanoušky
Husí kůže | Sony
Na post režiséra se měl původně Rob Letterman a stejně tak si měl u série zůstat scénárista Darren Lemke, z neznámých příčin ale nakonec oba z projektu vycouvali a nahradili je Ari Sandel (režie) a Rob Lieber (scénář). Bohužel se dvojka musí obejít i bez největší hvězdy prvního dílu a to herce Jacka Blacka. Těžko říct, proč se studio rozhodlo k tak razantním změnám v tvůrčím týmu. Rozhodně nejde o obvyklý tah v případě pokračování hitů.
A o čem pokračování bude? I tady se zatím studio o moc detailů nepodělilo. Z uvolněného traileru víme jen to, že se děj bude (jak i název napovídá) odehrávat na Halloween a skupinka dětí nechtěně oživí různá monstra.
Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Nevíme jistě, z jakého příběhu knižní série scenárista vychází. Předloha má každopádně neuvěřitelných 62 dílů, takže materiálu ke zpracování mají filmaři více než dost a podle spekulací pro dvojky využijí prvků více knih.
Kdo první Husí kůži z roku 2015 neviděl, zde je malé připomenutí:
Recenze: Husí kůže aneb Zdařilá adaptace strašidelných knih R.L. Stinea, které se děti nebudou bát
Recenze10. 11. 2015
Recenze: Husí kůže aneb Zdařilá adaptace strašidelných knih R.L. Stinea, které se děti nebudou bát
Teenager Zach Cooper je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou, která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine, autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří.
Husí kůže 2: Ukradený Halloween vstoupí do českých kin 11. října 2018.
Husí kůže 2: Ukradený Halloween
Husí kůže 2: Ukradený Halloween | Sony