UFO ranč: Zpěvák Robbie Williams s týmem dokumentaristů na stopě paranormálních jevů

UFO ranč: Zpěvák Robbie Williams s týmem dokumentaristů na stopě paranormálních jevů
Robin Williams v Hunt For The Skinwalker | Jeremy Corbell
Skinwalker Ranch, též známý jako Sherman Ranch, se nachází ve státě Utah. Již řadu let zde dochází k nadpřirozených jevům, které nikdo není schopen pořádně vysvětlit. Legendy tu jsou prakticky o všem, co by vás napadlo, od výskytu UFO, přes bigfoota až po kruhy obilí a aktivity poltergeistů. Nejednou byla na pozemcích ranče spatřena velká zvířata s pronikavýma žlutýma očima, které údajně nešla zastřelit. A tak podobně.
Faktem je, že byl na ranči mnohokrát za nejasných okolností znetvořen dobytek a v letech 1996 – 2006 mu věnovali svou pozornost i skuteční vědci, kteří prováděli nejrůznější výzkumy. S žádným šokujícím výsledkem nepřišli, ale současně odmítli vypustit do světa natočený materiál a připustili, že byli svědky některých neobvyklých úkazů a nejsou si jistí, co je vyvolává.
Bylo jen otázkou času, kdy se někdo pokusí na ranči natočit dokument. Nakonec tomu nejspíš pomohl fakt, že je jedním z majitelů Robbie Williams, který nemá s kamerami problém (a ve filmu se dle traileru i ukáže):
Hunt For The Skinwalker
Snímek nese název Hunt For The Skinwalker a měl by se dočkat uvedení v USA ještě letos. S největší pravděpodobností ho neuvidíme v našich kinech, skrze video a streamovací služby by si ale mohl najít cestu i na český trh.
Událostmi, které se na ranči odehrávají, se v roce 2013 volně inspiroval found footage horor Skinwalker Ranch, který zápletku postavil na zmizení osmiletého syna majitele ranče (což se nicméně ve skutečnosti nestalo).
Hunt For The Skinwalker
Hunt For The Skinwalker