Umělecká inspirace nekompromisním seriálem. Fanoušci Twin Peaks si budou "lámat" hlavy

Umělecká inspirace nekompromisním seriálem. Fanoušci Twin Peaks si budou "lámat" hlavy
Obraz inspirovaný seriálem Twin Peaks | Jean De Daumier
Sleduji které výtvarníky a designéry režiséři využívají a jakou roli v jejich dílech hraje právě výtvarná stránka; ať už kulis, kostýmů nebo masek. Obdivuju jak jsou různí takoví výtvarníci talentovaní a co dokážou. Někteří jsou opravdu stylotvorní. A já si uvědomuji, jak důležitá jejich práce je.
Twin Peaks
fan art k seriálu Twin Peaks | Jean De Daumier
Proto jsem také ke spolupráci nalákala jednu nesmírně talentovanou slečnu, která se živí právě výtvarnou prací. Jean De Daumier je úžasná kreslířka a ilustrátorka s ohromnou fantazií a kladným vztahem ke kinematografii obecně. Některá její díla uvidíte v mém seriálu, ale pokud chcete něco zajímavého vidět již teď, prohlédněte si její galerii obrázků, které udělala jako fan art a poctu seriálu Twin Peaks, který dlouhodobě obdivuje. Vypadají úžasně. Není divu, že si několika z nich všimli i sami herci ze seriálu a kladně je ohodnotili. A tak by byla škoda, kdyby o ně přišli čtenáři Kinoboxu. Všechny obrazy inspirované seriálem Twin Peaks si můžete prohlédnout v galerii článku.
Twin Peaks
Mauve Zone - fan art k seriálu Twin Peaks | Jean De Daumier
A pokud je mezi vámi nějaký Twin Peaks maniak, máme pro vás soutěž: najdete na obrázku Mauve Zone všechny reference na seriál? Poradíme vám: všechny předměty až na jeden mají nějakou konkrétní souvislost s Twin Peaks. Kdo jich odhalí jako první všechny nebo nejvíc, toho čeká nejen lístek do kina (síť Premiere Cinemas), ale i sladká odměna z USA. Odpovědi do soutěže pište na soutez@kinobox.cz (předmět: "twinpeaks"). Uzávěrka soutěže ve středu 11. července ve 12:00.
Twin Peaks
fan art k seriálu Twin Peaks | Jean De Daumier