Spinning Man: Pierce Brosnan věří, že Guy Pearce zabil svou studentku

Spinning Man: Pierce Brosnan věří, že Guy Pearce zabil svou studentku
Spinning Man | Liosgate
Učitel Evan Birch (Guy Pearce) má krásnou rodinou a je velmi oblíbeným učitelem filozofie. Současně se těší velkému zájmu mladých studentek, s nimiž mívá pravidelné zálety. Vymstí se mu to ve chvíli, kdy jedna z dívek zmizí. Případ dostává na starost detektiv Malloy (Pierce Brosnan) a Birch je jeho hlavním podezřelým v případu. Taková je základní zápletka nového snímku Spinning Man, na jehož první trailer se můžete podívat níže.
Podezřelý
Upoutávka na film působí poněkud televizním dojmem, silné obsazení by ale mohlo nahrát minimálně efektnímu střetu dvou výrazných charakterů.
Důležité samozřejmě také bude, zdali si autoři schovali i nějaké to dějové eso v rukávu. Podobný příběh může vždy překvapit. Osobně se ale bojím, aby film dějově nakonec nevykrádal thriller Podezření s Harrisonem Fordem (jakkoli to trailer přímo nenaznačuje, bylo to to první, co mi po jeho přehrání naskočilo v hlavě) Scénář, vycházející ze stejnojmenného knižního románu, napsal Matthew Aldrich, který má na kontě loňský animovaný hit Coco
Spinning Man v amerických kinech startuje již příští měsíc a to 6. dubna.
Podezřelý
Podezřelý