"Dokonalý profesionál versus neodolatelný playboy." Zkuste zábavnou hru s popisky oblíbených filmů

"Dokonalý profesionál versus neodolatelný playboy." Zkuste zábavnou hru s popisky oblíbených filmů
| Twentieth Century Fox
Dokážete odpovědět, k jakému filmu tento popisek patří? ”Bývalý špión Bryan svolí s cestou své sedmnáctileté dcery Kim do Paříže pouze pod podmínkou, že se mu bude pravidelně hlásit.” Pro fanoušky akčního žánru a jednoho oblíbeného herce to bude možná hračka.
Liam Neeson
| Twentieth Century Fox
Ale co tenhle? "Ústřední postavou je malá holčička, kterou se její maminka snaží připravit na skutečný svět dospělých."
Pojďte si vyzkoušet, jaké to je poznat film nejen podle obrázku, ale hlavně na základě popisu děje a hereckých postav. Máme pro vás novou hru-kvíz: desítku populárních snímků, které si nejeden z vás jistě rád připomene. Tady jsou. Hru začnete vždy s jedním zobrazeným políčkem z filmu a doprovodným popiskem, který vám bude nápovědou.
Poznáte oblíbené filmy po přečtení jedné věty?
V rámci vědomostní hry máte navíc možnost získat zdarma jeden ze snímků uvedených v kvízu v rámci služby iTunes od distribuční společnosti MagicBox. Co pro to musíte udělat?
Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 5 výherců, kteří získají jeden snímek zdarma od MagicBoxu. Podmínkou je mít zřízenu službu iTunes. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 27. listopadu ve 12:00.