Poznejte herce v herních hitech a vyhrajte Uncharted: The Lost Legacy (SOUTĚŽ)

Poznejte herce v herních hitech a vyhrajte Uncharted: The Lost Legacy (SOUTĚŽ)
Když jsme se rozloučili s oblíbeným hrdinou Nathanem Drakem ve čtvrtém díle Uncharted, bylo otázkou, jak si série povede bez něj. Fantastické známky rozšíření čtvrtého dílu, které nese název Uncharted: The Lost Legacy, dokazuje, že úspěch vývojářů Naughty Dog není postaven na jedné postavě. The Lost Legacy je dalším poctivým dobrodružným příspěvkem do série a svou akcí i humorem za předchozími díly nijak nezaostává.
Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost Legacy nabízí nové dobrodružství, v němž se v kůži sarkastické Chloe Frazer podíváte do Indie, abyste našli kůl bohyně Ganéši.
Pokud máte PlayStation 4 nebo PlayStation 4 Pro, pak se můžete pustit do následující soutěže. Ve spolupráci s českou pobočkou Sony si dnes zasoutěžíme o tři digitální kopie Uncharted: The Lost Legacy a uděláme to tak, jak se vzhledem k tématu sluší - vyzkoušíme si vaše znalosti ve hře. 
Chcete se společně vydat s Chloe do Indie? Pak hurá do naší nové hry:
Poznáte počítačové hry, v nichž si zahráli známí herci?
Co je třeba? Získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 3 výherce, kteří od nás získají digitální kopii Uncharted: The Lost Legacy. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 18. září ve 12:00.