Jim Carrey se vrací do kin, na komediální blbnutí ale zapomeňte

Jim Carrey se vrací do kin, na komediální blbnutí ale zapomeňte
Dark Crimes | Saban Films
A tentokrát musíme zapomenout na nějaké komediální blbnutí. Čeká nás temná detektivka s brutální vražda podnikatele. Vyšetřování vede ke knize, v níž její autor popsal až nezvykle podobným způsobem vraždu. Případ dostává na starost zarostlý Jim Carrey a trailer slibuje intenzivní podívanou:
Oblíbený herec to v posledních letech neměl jednoduché. Tři roky zpátky spáchala vraždu jeho ex-přítelkyně, což udělala poté, co se s ní Carrey rozešel (přičemž v dopise napsala, že nyní již nemá pro co žít). Možná jste si říkali, co asi Carrey v poslední letech dělal (filmy moc netočil)? Maloval!
z-jima-carreyho-je-ted-podle-vseho-malir-a-internet-z-jeho-prace-sili
Jim Carrey: I Needed Color | Jim Carrey
Sám Carrey nahodil na internet krátký dokument nesoucí jméno "I Needed Color" (aka Potřeboval jsem barvy). Šestiminutové video se ihned stalo senzací internetu a ukazuje Carreyho neuvěřitelnou uměleckou vizi.
V dokumentu vidíme zapáleného Carreyho, jak pracuje na různých dílech ve svém studiu. A některé kousky jsou dechberoucí. Carrey se k malování uchýlil šest let zpátky, kdy se potřeboval vyléčit ze zlomeného srdce. A vedlo to k neuvěřitelnému výsledku. Bez legrace, ten chlap má opravdu talent.
Určitě se na celý dokument výše podívejte. Po kdysi energickém komikovi v něm není ani stopy, což může možná některé fanoušky nepříjemně zaskočit. Ale jeho transformace v přemýšlivého malíře je téměř ohromující...
... a je téměř jisté, že s blbnoucím Carreym se můžeme definitivně rozloučit.
Obrázek článku