Agent Jejího Veličenstva Brosnan namluvil českou Aldabru!

Agent Jejího Veličenstva Brosnan namluvil českou Aldabru!
Anglická verze filmu Aldabra: Byl jednou jeden ostrov bude představena na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu (7. - 17. září 2017).
Anglický komentář se natáčel na havajském ostrově Kauai, kde Brosnan bydlí. Slavný herec se stal nejenom vypravěčem – propůjčil také hlas všem zvířatům, která ve filmu vyprávějí svůj příběh (obrovská želva Elvi, krab Buster, kareta obrovská Tori a další).
Pierce Brosnan
Producent Petr Keller a Pierce Brosnan. | Starlite Pictures
Pierce Brosnan o filmu říká. „Aldabra: Byl jednou jeden ostrov je film pro celou rodinu bez ohledu na věk. Je to snímek o vzdáleném úžasném ostrově, který upozorňuje na křehkost naší krásné planety Země.“
Producent a autor původního námětu Petr Keller (Bestiář, Oko ve zdi) přijel na natáčení komentářů na Kauai.  „ Práce s Piercem byla vážně neuvěřitelná. O film měl velký zájem a na nahrávání přišel naprosto připravený a v kabině studia odehrál opravdové divadelní představení. Moc mile mě překvapilo, s jakou pokorou k projektu hvězda takového formátu přistoupila. Vše bylo nahráno v den s magickým datem 7.7.2017, v krásné a pohodové atmosféře ostrovního zvukového studia Mauka View. A to bylo další překvapení - profesionalita, rychlost a dokonalá souhra s hercem, kterou předvedl místní mistr zvuku Andrew Vastola, byla opravdu dalším přínosem k hladkému průběhu nahrávání,“ vzpomíná Petr Keller a přidává jednu úsměvnou historku.
Pierce Brosnan
Producent Petr Keller a Pierce Brosnan. | Starlite Pictures
„Byl jsem tedy připravený i na oběd s “mistrem”, a tak jsem zamluvil stůl ve všech dostupných restauracích, ale Pierce říká: pojďme si dát jen nějaký salát na terase studia… A tak jsme strávili příjemný oběd na terase a povídali si o všem možném. Na ostrově Kauai, ať jste, kde jste, tak jste vlastně stále v krásné zahradě.“

Trailer:

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov
Aldabra: Byl jednou jeden ostrov je příběh o jednom z nejneuvěřitelnějších míst naší planety - o jednom ze 115 Seychelských ostrovů, který není lidem přístupný. Je to příběh o atolu, který se v minulosti šestkrát vynořil z moře, aby pokaždé opět zmizel pod vlnami a vzal s sebou i veškerý život. Atol se opětovně vynořuje a dává život novým generacím úžasných stvoření. Film bere diváky z celého světa na exkurzi do jednoho z posledních nedotčených rájů na zemi.